7 Ocak 2015 Çarşamba

Dizi setinde bayan oyuncuya tecavüz ettiler

Kaçak Gelinler Dizi Setinde Tecavüz Skandalı!

Kaçak Gelinler bu hafta yeni bölüm hazırlıkları yaparken dizi setinde bir tecevüz skandalı gündeme bomba gibi düştü. Kaçak Gelinler dizi setinde figüran olarak çalışan bir genç kıza tecavüz edildiği belirtildi. Kaçak Gelinler dizi seti son ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Star TV’nin ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde yaşanan tecavüz skandalı sektör çalışanlarını şoke etti. İddiaya göre geçen hafta set oyuncularını taşıyan 2 prodüksiyon şoförü, figürasyon olarak dizide görev alan bir genç kıza tecavüz etti. 17 yaşında olduğu öne sürülen genç kız şoförlerin kendisiyle zorla beraber olduğunu belirterek polise şikayetçi oldu.

Haftaiçi seti basan polis ekipleri 25 - 30 yaşlarında olduğu ifade edilen 2 şoförü gözaltına aldı. Yaşanan bu olay diğer dizi oyuncularının büyük tedirginlik yaşamasına neden oldu.

 Kaçak Gelinler 12. Bölümde neler yaşanacak?

Kızlar Şebnem'i affedecek mi?

Selim'le yaşadığı yakınlaşma, Şebnem'in ani bir karar vermesine yardımcı olur. Şebnem oynadığı oyunun bedelini ağır bir şekilde öder. Bir anda yalnız kalır. Gidecek bir yeri kalmayan Şebnem, kendisi Selim'in teknesinde bulur. Ancak teknenin başka misafirleri de vardır. Şebnem kalbini kırdığı herkesten af dilemeye karar verir.

Can, Ege'nin Kainat'ın peşinden ayrılmamasına çok sinirlenir. Ege'ye sert bir tepki gösterir. Kainat ikilinin kavgasına tanık olur. Önder ve Özgür‘ün kendilerini sevdirme çabaları Almilla'yı rahatsız eder. İkili Almilla'nın mutluluğu için zor bir karar alırlar. Kızların kapısını beklenmedik misafirler çalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder